Uutiset ja tiedotteet

Tällä sivulla kerromme verkkokauppaamme koskevia uutisia sekä tietysti mahdollisista tuoteuutuuksista.

Myymme useita vuoden 2018 varastotuotteita nyt yli -10% alennuksella verkkokaupassamme. Lisäksi kaikkiin tilauksiin joihin on valittu toimitustavaksi Smartpost, toimituksen mukana tulee upeita Dutch Passionin julisteita!

Saimme vihdoin Dutch Passionin laadukkaat feminisoidut siemenet sekä feminisoidut autoflowerit valikoimiimme. Tutustu tarjontaamme tuotesivullamme, osta ja keräile itsellesi laadukas kokoelma huippulaadukkaita siemeniä, huippulaadukkaalta ja nimekkäältä tuottajalta!

Muutamissa viitenumerollisissa tilisiirroissa on havaittu häiriöitä ja muutamat verkkopankit ovat ilmoittaneet maksua tehdessä, että viitenumero on virheellinen. Mikäli verkkopankkisi ilmoittaa, että viitenumero on virheellinen, ole ystävällinen ja lisää viite/tilausnumero viestikenttään niin tunnistamme maksusi. :)

Haluatko jonkin tietyn lajikkeen valikoimiimme? Voit lähettää meille sivun alaosasta löytyvällä lomakkeella toivomuksen. Kerrothan ystävällisesti minkä siemenpankin lajike on kyseessä ja miksi juuri kyseinen lajike pitäisi löytyä valikoimastamme. Tällä hetkellä valikoimistamme löytyy tuotteita mm. seuraavilta siemenpankeilta: T.H.Seeds, Barney's...

Toistaiseksi verkkokaupassamme voit maksaa perinteisellä tilisiirrolla tai PayPal-tilillä. Verkkokauppamme alusta saa lähiaikoina suuremman päivityksen ja tämän mukana myös suomalaiset verkkomaksut mahdollistuvat Paytrailin ansiosta. Tiedotamme tästä vielä tarkemmin.