VOIT VALITA SEURAAVAT TOIMITUSTAVATPostin normaali kirjelähetys: Tuotteet toimitetaan huolellisesti pakattuna, pehmustetussa kirjekuoressa tai pahvilaatikosta, lähetyksen koosta riippuen. Postin mukaan kirjeiden keskimääräinen toimitusaika on 1-2 arkipäivää. Kirjeitä ei jaeta tiistaisin. Ei seurattava lähetys jonka häviämistä emme korvaa.


Postin pakettiautomaatti (Smartpost): Tuotteet toimitetaan huolellisesti pakattuna, pehmustetussa kirjekuoressa, vastaanottajan osoitetta lähimpänä olevaan Smartpost-toimipisteeseen. Postin mukaan Smartpostin keskimääräinen toimitusaika on 1-2 arkipäivää. Seurattava ja luotettava toimitustapa.


Postin pikakirje: Tuotteet toimitetaan huolellisesti pakattuna, pehmustetussa kirjekuoressa, vastaanottajan postilaatikkoon. Postin mukaan pikakirjeen keskimääräinen toimitusaika on 1-2 arkipäivää. Seurattava ja luotettava toimitustapa mikäli haluat tuotteesi edelleen kirjeitse. Pikakirje jaetaan myös tiistaisin!


Matkahuollon Lähi-paketti: Tuotteet toimitetaan huolellisesti pakattuna, pehmustetussa kirjekuoressa tai pahvilaatikossa, lähetyksen koosta riippuen. Paketti kuljetetaan Matkahuollon mukaan vastaanottajan osoitetta lähimpään pakettipisteeseen 1-3 arkivuorokauden kuluessa. Seurattava ja luotettava toimitustapa.