HUUMAUSAINELAKI 1 LUKU 7§

Eräiden kasvien ja sienien viljelykielto

Kat-kasvin (Catha edulis), Psilosybe-sienien ja kokapensaan viljely on kielletty. Oopiumiunikon, hampun ja meskaliinia sisältävien kaktuskasvien viljely käytettäväksi huumausaineena taikka huumausaineen valmistuksessa tai tuotannossa on kielletty.

Edellä mainitun lain mukaan myymme siemeniä ainoastaan keräilyyn siemenkeräilijöille, jotka haluavat keräillä mitä erikoisimpia ja harvinaisimpia siemeniä. Näitä voi suomen lain mukaan kasvattaa koristekäyttöön mutta useissa tapauksissa nämä voidaan kääntää huumausainerikoksiksi useilla erilaisilla tavoilla; (puhelin/tietokone keskustelut, kotoa löytynyt vaaka tai käyttöväline). Emme siis myy siemeniä huumausainekäyttöön vaan pelkästään siemenkeräilyyn.


TILAUSEHTO

Hyväksymällä tilausvahvistuksen yhteydessä kohdan "Hyväksyn käyttöehdot", hyväksyt tilausehtomme ja näin vastuu myyjältä siirtyy tilaajalle/ostajalle. Myyjä myy tuotteensa ainostaan keräilytarkoitukseen, eikä näin ole vastuussa ostajan käyttötarkoituksesta tilauksen jälkeen ja saatuaan toimituksen itselleen. Tilausehdot hyväksymällä ymmärrät myös, että mikäli kuitenkin idätät ostamasi siemenet, emme vastaa siementen itävyydestä, emmekä näin palauta maksua. Emme myöskään vastaa Postin turmelemista kirjelähetyksistä.

Näin ollen emme myöskään korvaa Postin hävittämiä, tavallisia postimerkillä varustettuja, postilaatikkoon jätettyjä kirjelähetyksiä. Korvaamme vain ne lähetykset, joilla on oma seurantakoodi. Huomioithan tämän valitessasi tilauksellesi toimitustapaa.

.