HUUMAUSAINELAKI 1 LUKU 7§

Eräiden kasvien ja sienien viljelykielto

Kat-kasvin (Catha edulis), Psilosybe-sienien ja kokapensaan viljely on kielletty. Oopiumiunikon, hampun ja meskaliinia sisältävien kaktuskasvien viljely käytettäväksi huumausaineena taikka huumausaineen valmistuksessa tai tuotannossa on kielletty.

Edellä mainitun lain mukaan myymme siemeniä ainoastaan keräilyyn siemenkeräilijöille, jotka haluavat keräillä mitä erikoisimpia ja harvinaisimpia siemeniä. Näitä voi suomen lain mukaan kasvattaa koristekäyttöön mutta useissa tapauksissa nämä voidaan kääntää huumausainerikoksiksi useilla erilaisilla tavoilla; (puhelin/tietokone keskustelut, kotoa löytynyt vaaka tai käyttöväline). Emme siis myy siemeniä huumausainekäyttöön vaan pelkästään siemenkeräilyyn.


TILAUSEHTO

Hyväksymällä tilausvahvistuksen yhteydessä kohdan "Hyväksyn käyttöehdot", hyväksyt tilausehtomme ja näin vastuu myyjältä siirtyy tilaajalle/ostajalle. Myyjä myy tuotteensa ainostaan keräilytarkoitukseen, eikä näin ole vastuussa ostajan käyttötarkoituksesta tilauksen jälkeen ja saatuaan toimituksen itselleen. Tilausehdot hyväksymällä ymmärrät myös, että mikäli kuitenkin idätät ostamasi siemenet, emme vastaa siementen itävyydestä, emmekä näin palauta maksua.

Näin ollen emme myöskään korvaa Postin hävittämiä, tavallisia postimerkillä varustettuja, postilaatikkoon jätettyjä kirjelähetyksiä. Korvaamme tapauskohtaisesti vain ne lähetykset, joilla on oma seurantakoodi. Huomioithan tämän valitessasi tilauksellesi toimitustapaa.


TILAUKSEN PERUMINEN

Asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen oikeus perua verkkokaupassamme tehty tilaus, mikäli tilatut tuotteet eivät ole ehtineet lähteä asiakkaalle. Tilisiirtona maksetut tilaukset palautetaan täysimääräisenä asiakkaan haluamalle, suomalaiselle pankkitilille viimeistään 1-3 arkipäivän kuluessa siitä, kun asiakas on pyytänyt kaupan purkua ja olemme sen vahvistaneet. Mikäli asiakas maksaa tilauksensa PayPal-suorituksena, palautetaan asiakkaalle PayPal-palkkion jälkeen jäävä osuus. PayPal-suorituksia ei palauteta normaalina pankkitilisiirtona, vaan PayPal-maksuna asiakkaan haluamalle PayPal-tilille. Pääsääntöisesti kuitenkin sille PayPal-tilille, jolta maksu on meillle suoritettu. Tilaustuotteiden (LED-valaisimet) peruuttaminen ei ole mahdollista, mikäli maksu on ehditty suorittaa pankki- tai PayPal-tilillemme.


Tilausehtoja on päivitetty ja tarkistettu viimeksi 1.1.2020

.